вторник, 8 март 2011 г.

Голяма мартенска среща на сдружение Щастливеца

Голяма мартенска среща на сдружение Щастливеца

от Petar Dobrinov Kanev на 08 март 2011 г. в 10:22

Здравейте, щастливци и приятели на Щастливеца,

каним Ви на среща на сдружението в сряда от 19,00 часа в заведението "КуфарЪ" на ул. 20 април, до бул. Македония, близо до Руски паметник.

Дневният ред ще включва:

1. Определяне на начина, по който ще протече студентския стаж в сдружението ни тази година

2. Разглеждане на последните чернови на трите проекта, по които ще кандидатстваме този и следващия месец - 1."Бъдеще за миналото на София" към фонд Култера на СО, 2. Център за устойчиво развитие "Университет на откирто" към НБУ и 3. Публична образователна кампания и младежки фестивали "Място за бъдеще" към Американската фондация за България, с участието на арх. Галя Славова и евентуално на Теодор Василев и Лора Абадживеа, ако могат да дойдат.

3. Разпределяне на спешни текущи задачи между членовете на сдружението

4. Въпроси по тазгодишния отчет на сдружението, който трябва да е готов до края на март, с участието на Нели Станкова

5. Гласуване на предложения за промяна в Управителния съвет на сдружението - приемане на четвърти член в УС - Юлиана Наскова и предложения за нови членове на Щастливеца

Тази среща на сдружението ще е от големите ни общи събрания (не само работа по работни групи), така че нека всичките ни членове и симпатизанти да се чувстват добре дошли.

Това се отнася и за студентите, които ни бяха стажанти миналата година и участваха в делата ни за културното наследство на София и в проектите ни с прак Витоша и практиката в Чипровци.

Имаме и малък повод за почерпка - моят рожден ден, който беше на трети, също и 8ми март, а и самият 9-ти март - това е денят, в който, според народното поверие се завръщат щъркелите и лястовичките и се събуждат смоците, змиите, мравките, пчелите и гущерите.

Поздрави и до скоро!

ПП Моля потвърдете кой може и кой не може да дойде в сряда.

Петър Канев

Щастливеца

skype: gandalfkanski

Няма коментари:

Публикуване на коментар